Wie ben ik?Mijn naam is Yolanda van der Looy en samen met mijn man en 2 dochters wonen wij in het gezellige Weert. 

in 2007 heb ik mijn eerste reiki behandeling mogen ontvangen. Deze behandeling heeft mijn leven in positieve zin compleet veranderd!
Door deze eerste reiki behandeling en de velen die daarna mochten volgen, heb ik veel geleerd. Ik was zo onder de indruk van het fenomeen reiki, dat ik het zelf ben gaan leren. Vanaf 2016 mag ik mij dan ook reikimaster noemen. 

Sindsdien ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en heb ik diverse cursussen en workshops mogen volgen, van intuïtieve ontwikkeling tot aromatherapie, kennis opgedaan omtrent edelstenen en mineralen en readings leren geven. Aan dit alles is in 2023 een diploma holistisch therapeut toegevoegd. Waarmee ik nog meer behandel methodieken en kennis heb opgedaan als ook het vertrouwen heb gecreëerd om deze intuïtief in te zetten.

Positief! is dan ook ontstaan om anderen kennis te laten maken met de mooie reiki energie en bewustwording te creëren door met een holistische visie te kijken naar de mens.